een uniek kinderfeestje

Kinderfeestje in echte muziekstudio!

Je voelt je als een rockster

Tijdens je verjaardag in de spotlight
met je vrienden en vriendinnen!

Videoclip

Je verjaardag wordt nooit meer vergeten
in een videoclip!

Maak kennis met de studio

Een originele manier om kennis te maken
met muziek!

Muziekstudio

In het gezelschap van je vrienden ga je aan de slag om je lievelingsnummer op te nemen. Wij garanderen een professionele opname, bewerking en het converteren naar een MP3-bestand, dat je na afloop van het feestje per e-mail ontvangt.

Gedurende het evenement ontvang je instructies over het gebruik van de studio-uitrusting, leer je de juiste ademhalingstechnieken en stemgebruik, en leggen we samen het nummer vast. Extra speciaal wordt het met een videoclip van deze ervaring, die je altijd terug kunt kijken en kunt delen met je vrienden als een waardevolle herinnering!

De duur van het feest is ongeveer twee uur en het is bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Je eigen videoclip

Betreed een schitterende wereld waar jouw kinderpartijtje verandert in een oogverblindende videoclip! Samen met je vrienden en vriendinnen neem je eerst jullie lievelingsnummer op, waarna de opname van een eigen videoclip volgt!

Laat je meeslepen door de muziek, zing met hart en ziel en straal als een echte popster in jullie videoclip! Deze memorabele dag wordt vereeuwigd op beeld, zodat jullie deze speciale dag keer op keer kunnen herbeleven. Een prachtige herinnering die voor eeuwig in je hart gegrift staat!

Meeste gestelde vragen

Je hebt de vrijheid om elk liedje te kiezen dat je hart begeert. Het enige vereiste is dat er een karaoke- of instrumentale versie beschikbaar is van het nummer. Met een kans van 99% zit jouw favoriete track er zeker tussen!

Het aantal kinderen dat deelneemt aan het feestje kan naar eigen wens worden bepaald. Het is echter noodzakelijk dat er ten minste één ouder of oppas aanwezig is. Bij een grotere groep kinderen is het aan te raden om extra oppassers of ouders mee te nemen voor begeleiding.


Je bent vrij om alles mee te brengen wat je nodig hebt, zolang alles maar weer netjes is voor het volgende kinderfeestje.

Je ontvangt het liedje onmiddellijk in MP3-formaat. De videoclip wordt binnen twee weken via WeTransfer in MP4-formaat naar je verzonden.

Wat kost het kinderfeestje?

De prijs is vanaf 10 kinderen

Muziekopname met 10 kids:

€149

videoclip:

€79

boven 10 kids per kind extra:

€7

Hapjes service per kind:

€7

Contact

Email:
info@kinderfeestje.website

website:
www.kinderfeestje.website

Telefoon / Whatsapp:
+31 7 8878688

BOEK KINDERFEESTJE

Adressen:
Meerdere locaties in Den Haag
Hoofdlocatie:
Papestraat 17c 2513AV Den Haag